Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak...Kini anda boleh menonton tv secara online secara percuma...Kami Masih dalam proses pembinaan dan penyelidikkan.... Sebarang cadangan amat dialu-alukan..harap sudilah memberi sokongan pada kami untuk terus memberikan khidmat terbaik untuk anda.... 

     
 

 

 
 


 

 
     
     
     
     

 

 

News Search
 

Contoh surat berhenti kerja

 2 years ago


contoh surat berhenti kerja atau format contoh notis berhenti kerja , ada yang mencari format untuk notis berhenti kerja 24 jam, 1 minggu, 2 minggu bahkan sebulan.


Contoh . . .

Siti Norhayati Bte. Jamalan
No. 435, Jalan Masjid, Felda Sri Jaya,
Bukit Serampang,
85210 Jementah, Ledang,
Johor Darul Takzim.

Tuan Hj. Khalil Bin Jali
Sek. SRI Seremban
Jalan Dato’ Kelana Maamor,
70200, Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus.(Tarikh)

Tuan,

Notis Berhenti Kerja Di Sri Seremban

Saya seperti nama di atas menyerahkan surat ini sebagai notis berhenti kerja sepertimana yang telah dipersetujui, saya perlu memberikan notis dua minggu ini dan tarikh akhir saya bekerja di Sri Seremban adalah pada _______(tarikh).

Antara sebab-sebab saya ingin berhenti kerja di syarikat tuan adalah kerana saya telah menerima tawaran kerja lain yang mana lokasinya lebih hampir dengan rumah alamat tetap saya. Masalah ini juga berkaitan dengan masalah pengangkutan.

Dikesempatan ini saya mengucapkan ribuan terima kasih di atas segala nasihat, tunjuk ajar serta keperihatinan pihak tuan selama saya berkhidmat di syarikat tuan.

Semoga tuan menerima baik notis ini.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,

…………………………..
(Siti Norhayati Bte. Jamalan)


Post By : aaam76
 
Anda mungkin juga meminati: